lördag 22 maj 2010

Livet på landet













I fredags kände man inte för att sitta och mögla i stan i det fina vädret, så vi tog en tur till landet för att umgås med Anna och Julia, och där vi blev kvar nästan hela dagen. Efter lite mellis tog småtjejerna årets första utomhusdop i plaskpölen som fylldes med perfekt varmt vatten. Eller vadå första för året, första någonsin! Det var en stor hit hos båda damerna, det plaskades och lektes för fulla muggar.
Efter doppet fylldes det på med lunch på altanen och sen blev det störtdyk ner i vagnen för att sova middag. Anna bakade jätte god rabarberpaj som avnjöts även den på altanen.
Det blev även en tur till Julias lekhörna för lite lek, kramar och pussar innan vi var tvungna att återvända till stan för att hämta pappan. Leken ser ut ungefär så här, Julia hittar en rolig leksak, Astrid säger tack tack, tar leksaken stoppar den i munnen en gång, visar upp den för Julia som försöker att ta till baka den, Astrid släpper inte, supersnälla Julia ger upp och tar nästa roliga leksak, Astrid säger tack tack... Vi får se hur länge Julia accepterar den här typen av lek.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar