söndag 11 april 2010

Vi ska inte ropa hej ännu men, ÄNTLIGEN!!!!


Det här med välling har varit ett bekymmer. Vi har provat det mesta och Astrid har rynkat på näsan åt allt. Imorse hällde jag upp en färdigblandad tetra med majsvälling i en flaska. Hon smakade men knuffade bort flaskan och började dra i min tröja. Ja, ja, samma gamla visa, det är bara att ta fram tutten. Sagt och gjort Astrid är supernöjd, så nöjd att hon bestämmer sig för att testa om det inte går att använda tänderna lite. AJJJJJJ! Astrid blir ledsen, förmodligen lite rädd eftersom jag i det närmaste skrek aj, och inte blev hon mätt på den lilla slurken hon fick i sig. Fram med flaskan igen, och Astrid tar den själv i händerna och äter!!!

Okey, eftersom det gick i morse kanske det går på kvällen också. Efter en massa trasslande med både tutte och flaskan fick Astrid sitta i mitt knä och nästan somna innan vi lirkade ut nappen och stoppade in flaskan istället. Helt otroligt, hon äter.

Inser att det kanske är ett par sådana här brottningsmatcher vi har framför oss, men det är det värt om hon väljer att äta välling.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar