onsdag 10 juni 2009

Städning samt sövande underhållning


Idag var det kökets tur att städas. Nu är det inte så många rum kvar men självklart har man sparat det tråkigaste till sist, kontoret.... Där går det inte att rensa hur som helst, Anders vill helst vara med och rensa och då har man mer kvar än när man började. Det får väll bli ett projekt för resten av veckan.

Vi har köpt en superfin mobil som hänger över sängen, den kan spela flera olika sånger och ljud. Den har en lampa som visar bilder i taket och så snurrar ju självklart djuren, det är väll sövande underhållning på hög nivå när man är liten?

2 kommentarer:

  1. Nja, våra barn tyckte mobiler över sängen var på tok för spännande för att somna till. Vi fick ta bort dom... Men den är väldigt fin iaf! :o)

    SvaraRadera
  2. Den var ju jättefin! Jag kommer förbi nån dag o provar sångerna o lamporna. Trevlig underhållning även för stora barn tycker jag det låter som. Lycka till med kontoret. Gör så att du packar ner allt som du tycker kan slängas o sen få anders kolla i rummet om det är något som han saknar. Om inte...släng det!! Kram L

    SvaraRadera